Cyber attack recovery

Snel en Veilig weer operationeel

Als VMware of Veeam een klant willen helpen met snelle recovery van een cyber attack, bellen ze it2grow.

Het is essentieel om snel aan de slag te gaan met het onderzoeken, testen en zo mogelijk herimplementeren van de data, applicaties en processen met de hoogste prioriteit.

Regelmatig haalt een cyber Attack het nieuws, maar vaak ook niet. In veel gevallen komen de experts van it2grow wel in actie om snel de IT omgeving te ‘cleanen’ en weer op te bouwen.

Nu een probleem?

Bel onze support desk op  +31 88 2030701 of gebruik de chatfunctie om (ook buiten kantoortijden )snel met de juiste personen in contact te komen.

Als je nog geen recoveryplan hebt, neem dan nú contact met ons op.

Ervaring en contacten

Onze uitgebreide ervaring met het herstellen van een IT infrastructuur na een cyber aanval zorgt dat jouw organisatie snel weer kan vertrouwen op een het netwerk, de applicaties en de data.

Wij hebben de ervaring, tooling en partnerships om je snel uit de problemen te halen. Dat lukt altijd, maar gaat beter als je ook goed voorbereid bent.

Voorbereiden op recovery

Natuurlijk wil je een cyber attack voorkomen, maar uitsluiten kun je het niet. Het is meer de vraag wanneer het zal gebeuren.

Een snel en soepel herstel kun je wel voorbereiden. Door slimme inrichting, goed uitgekiend datamanagement en een recoveryplan, weet iedereen wat er gedaan en verwacht kan worden.  

Heb jij je recoveryplan op orde? Wij nemen het graag eens met je door.

Slim voorbereiden op een cyber attack en recovery

Kennis & ervaring

Naast Security, is Recovery een aparate expertise van consultants en engineers van it2grow. Het is belangrijk om precies te weten wat je mogelijkheden en tools zijn als je een back-up moet onderzoeken of cleanen.

Kennis alleen is echter niet voldoende. Recovery staat altijd onder grote druk. Wij hebben hiermee ongeëvenaarde ervaring.

Speciale tooling

Tooling is essentieel in het recovery proces. Veean en VMware hebben speciale tooling beschikbaar voor het moment dat het mis is gegaan. 

Wij kennen deze tooling als geen andere en hebben ervaring met het opzetten van wasstraten en volledig schone omgevingen.

Regie en ondersteuning

Recovery is niet alleen een kwestie van slim en hard werken met de juiste tooling. Regie en overleg zijn essentieel voor het stellen van prioriteiten en maken van keuzes.

Wij helpen je de regie te houden in deze hoge druk situatie. Met elkaar krijgen we de echte prioriteiten, mogelijkheden en beperkingen duidelijk.

De recovery van

Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland

Ransomware is een nog steeds groeiende dreiging. Veeam geeft ons extra lagen van veerkracht, zodat we onze missie kunnen voortzetten: het veilig houden van de 870.000 inwoners van Noord- en Oost-Gelderland.

 

Edwin Moraal
Chief Information Security Officer
Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

 

Lees het verhaal van de hack en wat er daarna gebeurde  HIER