Availability  by Design

Intelligent Data management

Van data wordt tegenwoordig méér verwacht: dat ze slimmer gebruikt kan worden, automatisch anticiperen op behoeften en voorzien in de vraag, en veilig tussen (multi-cloud) infrastructuren kunnen worden uitgewisseld. Met als resultaat dat je de inzichten verkrijgt om sneller te innoveren en nieuwe digitale services en ervaringen te bieden. Wij helpen organisaties om aan deze behoeften te voldoen. Wij werken met Veeam aan de beschikbaarheid van data. Wij hebben de beste Veeam consultants en Veeam architecten in ons team. 

In welke fase zit jouw organisatie?

Afhankelijk van hoe groot de IT infrastructuur is en hoe belangrijk de data is voor je organisatie, verschillen de behoeftes ten aan zien van data beschikbaarheid.

Maak handig gebruik van onze uitgebreide ervaring bij een grote verscheidenheid aan organisaties.  Van een eenvoudige back up tot geautomatiseerde stromen van data, het is allemaal mogelijk. Wij hebben gekozen voor Veeam, omdat die op dit moment de meest groei en ambitie bestedinge oplossingen hebben. Veeam heeft gekozen voor it2grow door ons te belonen met de hoogste certificeringen.

Volledig in de cloud

Wij zorgen voor eenvoudig, veilig en betrouwbaar cross-cloud databeheer en -migratie in een multi-cloudomgeving.

Met Veeam leveren wij een software-defined, hardware- en cloudonafhankelijk platform waardoor u op de veranderende behoeften van uw gebruikers kunt inspelen.

MKB organisaties

Maak gebruik van data om uw bedrijf te beschermen en toekomstig succes te garanderen. Zorg voor compliance en volledig inzicht en zet uw data proactief in zodat dit bruikbare inzichten oplevert.

it2grow en Veeam bieden krachtige data-analyse en -detectie, eenvoudig databeheer en nog veel meer.

Grote ondernemingen

Veeam Hyper-Availability Platform is de meest complete oplossing die u helpt de overstap te maken van policygestuurd naar gedragsgestuurd beheer. Zo kunt u data “slimmer” en zelfsturend maken en ervoor zorgen dat data in any application, any data, across any cloud infrastructure beschikbaar zijn. .

Van virtualisatie consultancy tot het oplossen van back-up issues, it2grow staat telkens voor mij klaar. Zij zijn echt onze trusted advisor.

Bart Timmermans

IT Architect ICT Projects, VanderLande Industries B.V.

Wij doen steeds grotere en complexere projecten met it2grow. Ze stellen ons nooit teleur en zijn realistisch in de planning.

Dirk Iterson

Sr. Specialist Competence Center Hosting, CCV Nederland