Wij laten onze relaties graag kennis maken met AVI Networks, maar niemand zit te wachten op standaard verkooppraatjes. Dus hebben wij er voor gekozen om lekker met elkaar te gaan varen op de Amsterdamse grachten en iedereen echt, persoonlijk kennis te laten maken met de mensen van AVI Networks.

De opkomst was veel groter dan wij hadden verwacht. Nagenoeg iedereen die had ingeschreven, is ook meegegaan. Terwijl er voor Zuid Nederland weer code Geel was afgegeven.

De groep bestond uit mensen met allerlei functie en van meer dan 35 verschillende bedrijven.

 

AVI Networks in a nutshell

Een ‘Intent-Based Application Services Platform’ dat elasticiteit en flexibiliteit levert voor applicatiediensten. Met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud gaat het verder dan alleen load balancing.

Het platform draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen. Meer weten over AVI Networks, Load balancing en snel laden van core applicaties? Wij helpen je graag verder.