de nieuwe norm

Managed security services

Het is tegenwoordig heel normaal om managed services af te nemen vanwege de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het vinden en behouden van de juiste mensen.
Daarnaast is het lastig om dagelijkse beheeractiviteiten uit te voeren en tegelijkertijd up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Daarom is het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van deze taken nu de norm.

Diversiteit aan dreigingen, geen Silver Bullet oplossing

Het houdt nooit op.

De diversiteit van bedreigingen door cybercriminelen zorgt ervoor dat er niet één enkele oplossing is die alle problemen kan oplossen.

Elke dag worden nieuwe aanvalsmethoden ontwikkeld, waardoor de beveiligingslandschap continu verandert. it2grow begrijpt deze complexiteit en gaat het gesprek aan met nieuwe relaties om te identificeren welke aanvalsvectoren het belangrijkste zijn om te verdedigen.

Bovendien besteden wij veel aandacht aan de weerbaarheid om te zorgen dat gevoelige data veilig blijven bij een aanval.

Persoonlijke aanpak

Tijdens de analyse vinden we de specifieke behoeften en kwetsbaarheden van jouw organisatie om maatwerkoplossingen te bieden die passen bij juuw unieke profiel. We combineren specifieke beveiligingsoplossingen met generieke beschermingsmaatregelen om een gelaagde beveiligingsstrategie te creëren die de meest kritieke onderdelen van jouw IT-infrastructuur beschermt. Door deze aanpak kunnen we je organisatie helpen om zich effectief te verdedigen tegen een breed scala aan cyberdreigingen, van phishing-aanvallen tot geavanceerde persistent threats (APT’s).

marktleiders

Innovatoren in Cyberbescherming

SOPHOS

Sophos biedt geavanceerde cybersecurity-oplossingen die bescherming bieden tegen malware, ransomware en andere cyberdreigingen. Hun endpoint- en netwerkbeveiligingsoplossingen zijn ontworpen om naadloos samen te werken voor maximale bescherming en eenvoudig beheer.

RSA

Het AI-aangedreven RSA Unified Identity Platform beschermt ‘s werelds veiligste organisaties tegen cyberaanvallen met het hoogste risico van vandaag en morgen. RSA biedt de identiteitsinformatie, verificatie, toegang, governance en levenscyclus die nodig zijn om bedreigingen te voorkomen, toegang te beveiligen en compliance mogelijk te maken. Meer dan 9.000 security-first organisaties vertrouwen op RSA voor het beheer van meer dan 60 miljoen identiteiten in on-premises, hybride en multi-cloud omgevingen.

PENTERA

Pentera biedt geautomatiseerde beveiligingstests die organisaties helpen hun kwetsbaarheden te identificeren en te verhelpen. Door middel van continue penetratietests kunnen organisaties proactief hun beveiligingspostuur versterken en potentiële zwakke punten aanpakken voordat ze kunnen worden geëxploiteerd.