Zelfstandig werken in een team | Vacature

Virtualisatie experts
Ik ben virtualisatie expertik wil expert worden

Nerd

Nerd is een eretitel

Deze titel moet je verdienen

Wij weten als geen ander hoe het is om slimme, toekomstvaste gevirtualiseerde infrastructuren te ontwerpen en realiseren.

Wij laten dat alleen doen door échte experts die (dag)dromen in de kleuren van Veeam en VMware.

Wij zoeken collega’s die de titel Nerd (willen gaan) verdienen.

 

 

Leer het van de makers

Wij werken zeer nauw samen met VMware, Veeam en HPE. Wij volgen onze trainingen dan ook bij hen en werken aan projecten met hun beste consultants.

Wij streven de hoogste certificering na, want kennis geeft een voorsprong. Daarom zijn wij bijvoorbeeld één van de weinige VASP van Veeam.

Wij bouwen aan relaties en prachtige infrastructuren

Onze klanten variëren van middel grote tot zeer grote organisaties.  Die zijn actief in Finance, Logistiek, Food, van alles. Letterlijk van pizza tot payment.

Maar wij zien ook VMware en Veeam als klant. Wij ontwerpen met hen altijd de slimste en soms echt complexe infrastructuren en zorgen voor de realisatie en het beheer. Heel regelmatig worden wij gevraagd om een second opinion of om problemen op te lossen in bestaande omgevingen. 

Werken moet wel leuk blijven, daarom zorgen wij voor afwisseling, uitdaging en lol. Wij zijn trots op onze collega’s, ons werk en onze klanten. 

BEN JIJ

Ben jij dit?

Superman of Superwoman

Individu dat lekker in een team werkt. Je bent op een prettige wijze eigenwijs en staat op een positieve manier je mannetje.

Je kan complexe netwerkarchitecturen en -technologieën (VMware NSX / vSAN en Veeam) doorgronden als geen ander

Analytisch, stressbestendig en gestructureerd. Ervaring in een adviserende rol, slim en smart.

Ongelooflijke communicatie skills (voor een nerd). Je spreekt de taal van de engineers en het management. Je kunt goed de vertaling maken van de klantwens naar wat de klant echt nodig heeft.

Je werkt vanuit een referentie architectuurplaat en zet een stip op de horizon bij onze klanten met doelarchitectuur. Je bedenkt én maakt het waar, maar je hoeft het nooit alleen te doen.

Herken je jezelf grotendeels hier in? Zullen we dan verder praten met elkaar over de vacatures virtualisatie consultant?

 

{

“Het is niet moeilijk om een complexe infrastructuur te maken. Het is lastig om hem eenvoudig te houden.”

Patrick Louwe

“De kunst is om de klant te laten inzien wat hij nodig heeft.”

Ralph Trentelman

 

“Een toekomstvaste architectuur ontwerpen die vandaag al toegevoegde waarde heeft."

Robert van Dijk

 

Contact

Nu weet je wat wij ongeveer zoeken. Wil je weten wat we je bieden? Tijd voor contact! Wij praten graag met je verder over de vacature virtualisatie consultant of de vacature virtualisatie engineer.
Wat doe je het liefst, eerst even bellen of wil je beginnen met een berichtje sturen?

Kantoor

Henricuskade 71
2497 NB Den Haag
Nederland

Even bellen?

  • Telefoon algemeen
    088-2030700
    Vraag naar Patrick

Eerst een berichtje?

it2grow nieuws

Veeam Platinum Partner

Veeam Platinum Partner

Platinum ProPartner Veeam bekroont it2grow tot Platinum Partner "Onze strategische keuze voor Veeam, HPE en VMware geven wij op meerdere manieren vorm. Zorgen voor zeer hoge en uitgebreide kennis bij onze medewerkers is daarbij van heel groot belang. Door onze...

4 nominaties VMware voor it2grow

4 nominaties VMware voor it2grow

4 VMware nominaties it2grow  VMware partnerawards 2020 Jaarlijks reikt VMware partner awards uit op het Partner Event. Op 27 januari zijn de nominaties bekend gemaakt voor de verschillende VMware partner awards 2020 en it2grow is genomineerd in 4 verschillende...

Veeam blijft hard groeien

Veeam blijft hard groeien

Indrukwekkende resultaten Veeam  Nieuw licentiemodel en steeds meer klanten stuwen omzet Veeam Software, back-upoplossingen voor Cloud Data Management, publiceert zijn resultaten over Q3 2019 en gaat daardoor nog altijd aan kop in de markt. Het bedrijf rapporteert een...