Personal by Design

Andere manier van samenwerken

De mensen in uw organisatie werken op allerlei manieren samen, steeds op andere manieren. IT moet dat mogelijk maken zonder op te vallen. Wij willen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Al snel zul je ervaren dat wij samenwerken vernieuwend ouderwets aanpakken.

Eerst elkaar leren kennen & techniek komt later

Het aller belangrijkst is dat wij de tijd nemen om te begrijpen wat je doet en wat je beweegt. Zodat we echt met je kunnen meedenken, pragmatisch maar ook over je visie op de rol van IT in je organisatie. Dus techniek komt pas later, eerst moet je elkaar leren kennen en vertrouwen.

Door middel van het door ons ontwikkelde Business Framework, zorgen wij dat je duidelijkheid krijgt in welke IT middelen belangrijk zijn voor welke processen. Dan kunnen we samen keuzes maken die zorgen dat de onderdelen die écht belangrijk zijn, ook altijd functioneren. Zo zorgen wij voor de continuïteit van grote en kleine klanten.

Duidelijke keuzes

Natuurlijk leveren wij wel techniek: producten, diensten en consultancy. Wij leveren zelfs hele complexe IT infrastructuren.  Lange, intensieve relaties zijn belangrijk voor ons. Daarom  hebben wij ook qua leveranciers en oplossingen duidelijke keuzes gemaakt als HP, Microsoft, Vmware, Veeam en SOPHOS.

Persoonlijker, ervaar het zelf

Nu kunnen wij wel zeggen dat we het persoonlijker aanpakken, maar waar blijkt dat uit?

Daar kom je natuurlijk het beste uit door het zelf te ervaren. Bel ons en maak een afspraak. Zeg jij maar waar en wanneer en wat je wilt bereiken.

Kennis, ervaring en samenwerking

Wat jouw ICT uitdaging ook is, de oplossing is wel beschikbaar. De crux is om de juiste kennis en ervaring samen te brengen.

Met onze ruim 20 engineers en consultants en onze intensieve samenwerking met de producenten komt dat altijd goed, altijd.

Work hard, Party hard

Sommige praten er over, wij doen het.

Feestjes op de Amsterdamse grachten, reisjes naar conventies van VMware en HPE, onze  bezoeken aan Festivals en andere  leuke events zijn beroemd.

Geloof ons niet op ons woord, vraag het aan onze klanten en je weet het zeker.