Compliance & security

Security-First Identity Solutions

In een tijdperk waarin digitale transformatie centraal staat, is het van cruciaal belang om niet alleen te focussen op groei en innovatie, maar ook op de veiligheid van uw digitale ecosystemen. RSA biedt toonaangevende oplossingen die helpen bij het afdwingen van compliance en identity security, zodat uw organisatie beschermd blijft tegen de steeds evoluerende dreigingen.

it2grow is Titanium partner van RSA

Overheden wereldwijd vertrouwen op RSA om hun identiteiten te beveiligen.

Compliance

Het naleven van wet- en regelgeving is een essentieel onderdeel van het zakendoen in de moderne wereld. RSA-oplossingen helpen uw organisatie om te voldoen aan de strikte eisen van GDPR, NIS2 en andere relevante regelgeving. Met RSA Identity Governance and Lifecycle kunt u op een efficiënte manier gebruikersidentiteiten beheren, toegangsrechten controleren en zorgen voor volledige transparantie en verantwoording binnen uw IT-omgeving. Dit geïntegreerde platform stelt u in staat om audittrajecten te vereenvoudigen en risico’s te minimaliseren, zodat u altijd voorbereid bent op eventuele controles en audits.

Identity Theft Prevention

Identity theft is een groeiend probleem dat ernstige gevolgen kan hebben voor zowel individuen als organisaties. RSA biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen zoals RSA Unified Identity Platform en RSA Adaptive Authentication die uw organisatie beschermen tegen ongeoorloofde toegang en frauduleuze activiteiten. Door het implementeren van multifactor authenticatie (MFA) en risicogebaseerde authenticatie, kunt u de kans op identity theft drastisch verminderen. Deze oplossingen maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van machine learning en gedragsanalyse om verdachte activiteiten in real-time te detecteren en te blokkeren, waardoor de veiligheid van uw digitale identiteiten gewaarborgd blijft.

Governance & Lifecycle

Verminder de identity-aanvalsvector, handhaaf compliance en beheer toegang gedurende de gehele gebruikerslevenscyclus. Door Governance & Lifecycle te implementeren, kunt u risico’s verminderen, voldoen aan regelgeving en ervoor zorgen dat de juiste mensen de juiste toegang hebben op het juiste moment.

ID Plus

Een compleet en veilig identity platform (IAM) dat multi-factor authenticatie (MFA), toegang, single sign-on (SSO), directory en aanvullende mogelijkheden biedt voor alle gebruikers in cloud-, hybride en on-premises omgevingen. Met ID Plus kunt u  bedrijfsgevoelige informatie beschermen en  tegelijk de digitale transformatie ondersteunen.

Unified Identity Platform

Het AI-aangedreven RSA Unified Identity Platform beschermt ‘s werelds veiligste organisaties tegen cyberaanvallen met het hoogste risico van vandaag en morgen. RSA biedt de identiteitsinformatie, verificatie, toegang, governance en levenscyclus die nodig zijn om bedreigingen te voorkomen en compliance mogelijk te maken.

45 dagen zelf ID Plus ervaren

RSA ID Plus is een volledig, veilig identiteitsplatform dat multi-factor authenticatie (MFA), toegangsrechten, single sign-on (SSO), directory en aanvullende mogelijkheden biedt voor alle gebruikers in cloud-, hybride en lokale omgevingen.

Ervaar hoe snel ID Plus is op te zetten, te configureren en te implementeren, en hoe eenvoudig het is in gebruik.

Services

RSA Governance & Lifecycle

De inzichten die u nodig heeft om de risico’s van vandaag te beheren.

Volledige Identity Governance and Administration (IGA) mogelijkheden, geleverd in alle soorten omgevingen (cloud-, hybride en on-premises implementaties).

 

governance-lifecycle-icon

Governance

Governance-mogelijkheden beantwoorden fundamentele toegangsvragen: Wie ben je? Welke toegang heb je? Hoe heb je deze verkregen?

 

Identity-Lifecycle-icon

Lifecycle

Lifecycle-mogelijkheden beheren gebruikersrechten en toegang gedurende de gehele joiner-mover-leaver levenscyclus.

 

Risk-Insight-icon

Risk Insights

Een dynamisch dashboarding-framework biedt inzichten om trends te identificeren, de doeltreffendheid te meten en risico’s te ontdekken.

 

gamification-icon

Gamification

Geïntegreerde gamification versnelt reviews, verkort auditcycli en bevordert betere resultaten.