Stability by Design

Stability by Design

De verantwoordelijkheid voor een complex netwerk en belangrijke informatie is niet tijdrovend en lastig als we vanaf het ontwerp van het netwerk stabiliteit en bedrijfszekerheid top prioriteit maken. Wij noemen dat stability by design.

Jij vertrouwt op ons, wij vertrouwen op onze ervaring en innovatie

Maak handig gebruik van onze uitgebreide ervaring bij een grote verscheidenheid aan organisaties. Wil je meer weten over de cases die wij hebben opgelost? Lees dan hier verder.

Terwijl jij geniet van je werk en vooral van de rest van je leven, werkt de IT voor al jouw collega’s en wij werken voor jou. Zo werkt het bij it2grow.

Ontwerp

De infrastructuur is het fundament voor de gehele IT omgeving. Het gaat niet alleen om kabels, databases of virtualisatie. Het gaat om alles wat er nodig is om applicaties te laten draaien en informatie beschikbaar te stellen.

Onze voorwaarden aan een IT infrastructuur

  • Schaalbaarheid
  • Beschikbaarheid
  • Toekomstvastheid

Implementatie

Het uitbreiden van bestaande netwerken met extra verwerkingskracht, opslag en zekerheid is minstens zo moeilijk als het implementeren van een compleet nieuwe omgeving, zeker als je het goed wilt doen.

 

Managed Services

Beheer, onderhoud en support van uw huidige IT omgeving kan bijna zeker beter en goedkoper dankzij it2grow Business Framework™.

 

Daarnaast kunt u met it2grow Business Continuity Services™ eenvoudig en zonder investeringen in dure technologie de continuïteit van uw bedrijfsvoering garanderen, bijvoorbeeld met een unieke disaster recovery oplossing uit de Cloud.

Wij doen steeds grotere en complexere projecten met it2grow. Ze stellen ons nooit teleur en zijn realistisch in de planning.

Dirk Iterson

Sr. Specialist Competence Center Hosting, CCV Nederland

Van virtualisatie consultancy tot het oplossen van back-up issues, it2grow staat telkens voor mij klaar. Zij zijn echt onze trusted advisor.

Bart Timmermans

IT Architect ICT Projects, VanderLande Industries B.V.