Veeam Accredited Service Partner

De meest gekwalificeerde
Veeam experts van Nederland en België

 

Heb je nu problemen met je backup en direct Veeam expertise nodig?

Bel ons nu voor direct contact met de hoogst gekwalificeerde en zeer ervaren Veeam consultants en architecten van Nederland.

Design & Architecture

Onze Veeam architecten helpen bij het ontwerpen van de nieuwe backup omgeving volgens de best-practices en onze ervaringen. Dit wordt volgens de volgende methode uitgevoerd:

   > Discovery – Inventarisatie van omvang Data Management omgeving.
   > Review – Bespreking  van beoogde oplossingsrichting en alternatieven.
   > Design – Sizing en ontwerp van Data Management Solution.

Project implementation

Planning & uitvoering van alle ‘all in-scope’ activiteiten. Denk daarbij ook aan testen, documenteren en in productie brengen van Data management projecten. Een brede betrokkenheid in de organisatie draagt bij aan het succes van de implementatie en de kennisoverdracht.

Intervention / troubleshooting / second opinion

Interventie in vastgelopen back-up projecten of troubleshooting voor het vlottrekken van Veeam implementaties of upgrades. 
Second opinion in geval van twijfel of verschillende inzichten in projectteam. Dit kan zowel in opdracht zijn van de eindklant, als van een reseller van Veeam of in opdracht van Veeam zelf.

Sure Backup / Data labs deployment

Veeam SureBackup is een onderscheidend product om de backup data te testen op bruikbaarheid. De VM’s kunnen vanaf de backupstorage opgestart worden in een geisoleerde omgeving en zo  getest worden op goede werking.

Veeam DataLabs is een nieuwe uitbreiding op SureBackup waarmee updates kunnen worden getest, Compliancy kan worden gecontroleerd en de inhoud van backup bestanden kan gescand worden voordat deze worden teruggezet.

vSAN & Objects storage deployment

Met de komst van hyper-converged storage systemen is er een andere aanpak nodig voor het efficiënt backuppen van deze omgevingen. It2grow kan hierin het beste advies geven.
Cloud omgevingen maken een sterke opkomst en hierbij worden steeds nieuwe ontwikkelingen geboden. De bekendste hiervan is Object storage, de voor- en nadelen leggen we graag uit.

Jos Maliepaard

Lead Veeam Architect

In de afgelopen jaren hebben wij bij it2grow ons team van Veeam gecertificeerde Consultants en Architecten zorgvuldig uitgebreid.

Door de honderden Veeam projecten die wij hebben gedaan (vaak i.c.m. VMware) werden wij steeds vaker gevraagd om ook bij klanten van andere IT bedrijven implementaties te verzorgen.

Van oriëntatie tot ontwerp en van implementatie tot beheer, wij kunnen  zorgen voor optimale prestaties.

Wij zijn trots dat Veeam deze ontwikkeling bij it2grow waardeerde en erkende door ons te benoemen tot Veeam Accredited Service Partner.

Updates & upgrades

Eémalige of gestructureerde (voorbereiding en) uitvoering van updates en upgrades. Hierbij worden impact en toegevoegde waarde vooraf getoetst. Zo worden nieuwe functies besproken en eventueel ingericht.

Expand & replace

De componenten van een backup omgeving zullen soms ook vervangen of uitgebreid moeten worden. Dit kan een upgrade zijn met nieuwe functionaliteiten of toevoegen / vervangen van hardware. Dit vereist een goede voorbereiding, planning, testen en documenteren.

Veeam Accredited Service Partner it2grow

It2grow is door Veeam erkend als één van de zeer weinige partners die zeer uitgebreide kennis van de Data Management oplossingen van Veeam combineert met zeer uitgebreide ervaring. Daarom maken andere Veeam resellers, Veeam partners en distributeurs van Veeam dagelijks gebruik van de inzet van Veeam experts van it2grow bij hun relaties.

Onze experts hebben niet alleen zelf de meest uitgebreide Veeam kennis en ervaring, ze kunnen ook op elkaar terugvallen in verrassende of bijzondere situaties. Bovendien hebben onze consultants en architecten rechtstreeks contact met senior medewerkers en ‘thought leaders’ van Veeam.

Maak eenvoudig en snel gebruik van deze expertise, neem contact op voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag. Wij zijn een beetje Veeam-gek, dus wij kijken uit naar uw vraag.