Indrukwekkende resultaten Veeam

 Nieuw licentiemodel en steeds meer klanten stuwen omzet

Veeam Software, back-upoplossingen voor Cloud Data Management, publiceert zijn resultaten over Q3 2019 en gaat daardoor nog altijd aan kop in de markt. Het bedrijf rapporteert een nieuw kwartaal met dubbele groeicijfers, een stijging in jaarlijks terugkerende omzet van 24 procent ten opzichte van 2018 en een toenemend gebruik van het nieuwe Veeam Universal License-abonnementsmodel (VUL) met 108 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2018. Ook rapporteerde Veeam een Net Promoter Score (NPS) van 75 in zijn jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Met deze score overtreft Veeam voor het zesde jaar op rij het marktgemiddelde.

Ratmir Timashev (foto), medeoprichter en Executive Vice President (EVP) of Sales & Marketing van Veeam: “2019 is tot nu toe een fantastisch jaar voor Veeam. We passeerden niet alleen één miljard dollar in jaarlijkse omzet, maar zorgen daarnaast voor innovatie op het gebied van klantervaring met nieuwe VUL-abonnementsvormen en product-releases. In ons meest recente fiscale kwartaal zagen we groei binnen alle markten, en met name onze abonnementenbusiness. Daardoor steeg ons klantaantal naar 365.000. In Q4 kondigen we nieuwe oplossingen aan die zowel ons marktleiderschap als de klanttevredenheid ondersteunen.”

Eerder verschenen via Dutch IT Channel

it2grow is Veeam Accredited Service Partner 

“VASP partners hebben de hoogste solution kennis binnen het netwerk van Veeam. Zij hebben dedicated personeel, zijn aantoonbaar succesvol en hebben complete certificering op het hoogste niveau.”