Veeam VASP Nederland

Veeam Accredited Service partner

Zoek je ondersteuning voor een Veeam project en wil je graag de meest ervaren en geprezen Veeam partner in de Benelux?

Wij verzorgen (ook vaak in opdracht van Veeam) geavanceerde en gecompliceerde Veeam projecten. Het gaat daarbij vaak om implementaties, maar soms ook bestaande omgevingen, waarbij hulp nodig is omdat er tot dan toe niet aan de verwachtingen is voldaan.

Als erkende VASP partner van Veeam leveren wij hoogwaardige diensten en oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden.

De #1 voor Back-up, Recovery,  Data Management en Data security

Beschikbaarheid

Het beschermen en beheren van data is cruciaal voor elke organisatie. Met de integratie van Veeam en Sophos biedt it2grow een ongeëvenaarde oplossing om uw bedrijfsgegevens veilig te houden tegen ransomware en andere cyberdreigingen. Onze samenwerking met Veeam stelt ons in staat om uw back-upomgevingen te versterken met geavanceerde dreigingsdetectie en snelle herstelmogelijkheden. Hierdoor kunnen IT-managers en operationele IT’ers zich richten op hun kerntaken zonder zich zorgen te maken over de integriteit en beschikbaarheid van hun data. 

Veeam Benelux vertrouwt op it2grow voor de uitvoering van projecten, wat getuigt van onze expertise en betrouwbaarheid. Onze samenwerking stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen en ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd operationeel blijft, ongeacht de dreiging.

CONTROLE & COMPLIANCE

Bij it2grow begrijpen we de complexe uitdagingen waarmee IT-teams dagelijks worden geconfronteerd. Daarom bieden wij oplossingen die niet alleen uw data beschermen maar ook voldoen aan strenge compliance-eisen zoals GDPR en HIPAA.

Onze diensten omvatten 24/7 bewaking en respons door een team van experts dat onmiddellijk actie onderneemt bij verdachte activiteiten. Wij zorgen dat back-ups lukken en data altijd terug gezet kunnen worden, waardoor u verzekerd bent van snelle en effectieve recovery bij incidenten.

Geavanceerde Dreigingsdetectie

Onze oplossingen bieden geavanceerde detectie van interne en externe dreigingen, zoals malware en ransomware. Dit zorgt ervoor dat verdachte activiteiten snel worden opgemerkt en dat de juiste maatregelen kunnen worden genomen om uw data te beschermen. Hierdoor kunt u met vertrouwen uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten.

Snelle Herstelmogelijkheden

Met een responstijd van slechts 38 minuten garanderen we snelle actie bij dreigingen. Dit betekent dat we 96% sneller reageren dan de industriestandaard, wat essentieel is om downtime te minimaliseren en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Ons team van experts staat klaar om direct in te grijpen en eventuele schade te beperken.

Compliance Ondersteuning

Onze diensten helpen uw organisatie te voldoen aan belangrijke regelgeving zoals GDPR en HIPAA. Dit is cruciaal voor het waarborgen van de privacy en veiligheid van uw gegevens. Door te voldoen aan deze normen, kunt u niet alleen boetes en juridische complicaties vermijden, maar ook het vertrouwen van uw klanten behouden.

Referent

Veiligheidsregio Noord en Oost Gelderland

Ransomware is een nog steeds groeiende dreiging. Veeam geeft ons extra lagen van veerkracht, zodat we onze missie kunnen voortzetten: het veilig houden van de 870.000 inwoners van Noord- en Oost-Gelderland.

 

Edwin Moraal
Chief Information Security Officer
Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG)

 

Lees het verhaal van de hack en wat er daarna gebeurde  HIER