Meer techniek, maar niet minder persoonlijk 

Bij it2grow geloven we dat elk IT-infrastructuurproject tegenwoordig een securityproject is. In een wereld waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren, moet de focus liggen op het minimaliseren van hackrisico’s en het snel herstellen van de organisatie na een cyberincident. Het beschermen van gevoelige data tegen verkeerde handen is cruciaal. Maar het blijft mensenwerk.

Antoin de Vrind op kantoor op zijn werkplek

Patrick Louwe CEO

Trots op de groei van iedereen

Onze aanpak is om samen te werken met gerenommeerde partners zoals Microsoft, Veeam, RSA, SOPHOS, VMware, HPE, Pentera en Darktrace en met onze klanten. Dit stelt ons in staat om een IT-omgeving te creëren en te onderhouden die robuust is en toch voor een prettige werkomgeving zorgt.

RSA en SOPHOS zorgen voor uitstekende beveiligingsoplossingen. Microsoft, VMware en HPE bieden een stabiele en betrouwbare infrastructuur. Pentera en Darktrace voeren continue preventie en penetratietests uit. Veeam biedt optimale oplossingen voor data management, beveiliging en snel herstel.

Bij it2grow hebben we alle expertise in huis om deze omgevingen te ontwerpen en streven we naar de hoogste kwalificaties, zoals Veeam VASP en RSA Titanium partner.

 

Het is na de implementatie niet klaar

Wij ontwerpen en implementeren niet alleen technische oplossingen, maar ondersteunen ook operationeel met managed services. Zo helpen we organisaties het tekort aan kennis en ervaring op te lossen.

Daarnaast zorgen we met evenementen en informatiebijeenkomsten dat onze klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en best practices. Denk aan boardroom lunches, CISO-meetings en technische webinars.

 

Wij houden het graag persoonlijk

it2grow bouwt aan langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers, gebaseerd op persoonlijke contacten en formele afspraken. In de toekomst willen we voor elk aspect van IT-infrastructuur een managed en secure service aanbieden.

Samen zorgen we ervoor dat uw organisatie veilig, stabiel en toekomstbestendig is.