Webinar

Veeam omarmt vSAN van VMware

Gelukkig worden met alle nieuwe ontwikkelingen er niet alleen maar zaken complexer. Veeam en VMware maken opslag en intelligent Data Management duidelijk eenvoudiger én goedkoper. Te mooi om waar te zijn?

Trouwens, op deze pagina kun je vragen stellen aan de AI robot Tatiana. Ook inschrijven zal zij voor je regelen. Dat moet je echt even proberen!

vSAN doel of tussenstap?

VMware zet met vSAN een enorm belangrijke stap en Veeam omarmt deze ontwikkeling van harte. En niet alleen de producenten vinden het een goed idee, ook de klanten kiezen steeds vaker voor vSAN, zeker als ze op het punt staan om de opslagcapaciteit uit te breiden.

Tijdens het webinar komen de volgende punten aan de orde:

– de visie van Veeam op Intelligent Data Management
– de voordelen van vSAN in verschillende situaties
– de rol van vSAN bij transitie naar (gedeeltelijke) cloudopslag
– recente veranderingen bij VMware
– nieuws van de Winter 2018 versie van Veeam (vers vd pers)
– kort over gebruik en backup bij Office 365
– vragen & antwoorden

Vraag het de AI Robot!
Wil je meer weten over de onderwerpen (per functiegroep bijvoorbeeld)? Vraag het aan Tatiana de AI robot. Erg leuk om eens te doen! Zij kan je verder helpen, ook met eventuele inschrijving of laten uitnodigen van collega’s.

Persoonlijk webinar

Je kunt kiezen voor een persoonlijk webinar. Op het moment dat het jou uitkomt en gewoon terwijl je op kantoor bent of bijvoorbeeld thuis werkt. We gaan dan specifieker in op jullie situatie. Wel zo prettig wellicht?

Algemeen webinar

We houden ook een algemeen webinar op donderdag 24 januari 2018 in de ochtend. Een beetje anoniemer en meteen wat leren van de vragen van andere deelnemers? Deelnemen kan vanaf elke locatie waar je een internet verbinding hebt.

Maurice de Haan (VMware)

HCI & vSAN Specialist bij VMware

Jos Maliepaard (it2grow)

VMware VCP3 VCP5 & VCP6
Veeam VMCE-ADO

Henk Aarts (Veeam)

Technical Trainer