NEXT LEVEL DESKTOP VIRTUALISATIE

Optimale werkplek gebruikerservaring

VMware heeft op 5 mei de Anywhere Workspace aangekondigd. Een evolutie van de digitale werkplek, welke zich naast het bovengenoemde thema ook nog richt op het security aspect.

Bekijk 20 mei 2021 hoe Anywhere Workspace u het allemaal kan bieden.

Demonstratie, referentverhaal en workshop

Van ‘noodverband’ naar strategische keuze

De digitale werkplek is voor geen bedrijf meer weg te denken. Begin 2020 heeft elke organisatie op een of andere manier te maken gehad met veranderingen op het gebied van de werkplek. Maar worden nog alle mogelijke onderdelen benut om de medewerker volledig te kunnen ontzorgen?

Hoe zit het met gebruikerservaring (of User Experience)? Dat is een belangrijk thema binnen de digitale werkplek. Een slechte gebruikerservaring zorgt voor klagende medewerkers, terwijl een goede gebruikerservaring voor meer werkplezier kan zorgen.

Kiezen tussen veilig en prettig?

En dan security. Bijna alle malware aanvallen (94%) worden middels e-mails geleverd. Daarom is de beveiliging van endpoints (computers, tablets, telefoons, enz) cruciaal. Beveiliging van endpoints omvat het proactief detecteren van en het reageren op ernstige beveiligingsbedreigingen.

Hoe gaat goede security samen met goede gebruikerservaring?

3x Leader in IDC Magic Quadrant

VMware is Leader in 3 IDC MarketScape Assessments (2021) voor Unified Endpoint Management.

Webinar & Workshop | Donderdag 20 mei 2021 om 15:30u.

Nu inschrijven ⇒

SPREKER

Johan van Amersfoort (ITQ)

Technologist EUC, AI and IoT

Gespecialiseerd in VDI, Graphical Acceleration, AI Platforms en Application Delivery en spreekt regelmatig op evenementen als VMUGs, UserCons en VMworld en één van de oprichters van VMware EUC TechCon.

In een gratis interactieve sessie inclusief demonstraties van de technologie, zal Johan ingaan op de diverse trends binnen de digitale werkplek en uitleggen waarom User Experience, Employee Experience, Employee Satisfaction & Security op de agenda van iedere IT manager zouden moeten staan.

Bel ons op 088-2030700