Is jouw organisatie klaar voor de IT-uitdagingen van 2024?

Instant Resilience, Performance & Efficiency scan

Ben je al voorbereid op de uitdagingen die je volgend jaar moet aangaan? Weet je eigenlijk al wat de belangrijkste aandachtspunten voor jou zijn? Wij hebben een methodische aanpak om direct inzicht te bieden in de belangrijkste aandachtspunten voor het komende jaar.

Vlijmscherpe, feitelijke inzichten voor slimme IT planning

Weet je precies welke capaciteit er momenteel beschikbaar is in jouw hybride cloud- en on-prem omgeving?  Hebben alle workloads een geoptimaliseerde configuratie? Onze IT2Grow 2024 Health Check zal helpen om je IT planning en investeringen te optimaliseren.

Beschikbare capaciteit

Vendor agnostische inventarisatie van VM’s fysieke servers en storage arrays. Met complete configuratie en utilization data. Zowel on prem als in de cloud.

Optimalisatiekansen

Configuratie optimalisatie mogelijkheden per workload. Waarbij het mogelijk is om eventuele aanpassingen of migraties te simuleren.

Resilience knelpunten

Analyse van de back-up faciliteiten en controle van de resilience en restore scores.
Inventarisatie werkwijze bij dataverlies of systeemschade.

Resilience, Performance & Efficiency

Wat biedt de IT2Grow 2024 Health Check?

Krijg diepgaand inzicht in de kansen en knelpunten voor Compute, Storage & Data Management, zowel on-prem als in de hybride cloud. In samenwerking met HPE en Veeam hebben we een IT-health scan samengesteld die jou de volgende inzichten biedt:

  1. Beschikbare Capaciteit: Ontdek hoeveel capaciteit er momenteel beschikbaar is, zowel on-premises als in de cloud, om aan jouw IT-behoeften te voldoen.
  2. Optimaliseringskansen: Identificeer specifieke workloads die geoptimaliseerd kunnen worden om efficiënter te draaien.
  3. Besparingsmogelijkheden: Identificeer gebieden waar kostenbesparingen mogelijk zijn, inclusief virtuele machines, fysieke servers, storage arrays en back-upfaciliteiten.
  4. Resilience Knelpunten: Ontdek opvallende knelpunten in de veerkracht van jouw IT-infrastructuur en krijg aanbevelingen voor verbeteringen.

Hoe Werkt Het?

In slechts 2,5 uur tijd krijg je diepgaand inzicht in de knelpunten en kansen van je huidige IT-infrastructuur. Onze consultants combineren hun ruime ervaring en kennis  met geavanceerde testoplossingen van HPE en Veeam om de scan uit te voeren. Het resultaat is een compleet verslag dat jouw organisatie zal helpen om de IT-prestaties te verbeteren en kosten te besparen.

Blijvende inzichten

Realistische simulaties

Na de scan blijft het mogelijk om migraties of geplande implementaties van workloads te simuleren. Hierdoor kun je beslissingen nemen op basis van realistische verwachtingen en je IT-strategie verder optimaliseren.

 

 

Wacht niet langer

Plan nu zelf je voorbespreking

Gebruik het waardevolle inzicht in de prioriteiten van jouw IT-infrastructuur en zorg ervoor dat je organisatie goed is voorbereid op de uitdagingen van 2024.

Onze experts staan klaar om je te helpen.

Plan nu meteen een voorbespreking in voor de it2grow 2024 ICT Health Check. 

Vul je gegevens in en selecteer een dag waarop je de scan wilt voorbespreken. Wij sturen dan snel een uitnodiging voor een Teams meeting.