The Leader in Security Operations

De oplossing voor meer en complexere bedreigingen, zit niet in meer en complexere tooling. Als Arctic Wolf partner in Nederland is it2grow niet persé degene van wie u dat aanneemt, maar Gartner is daar ook duidelijk over:

“Many security teams have overinvested in a plethora of tools. As a result, they are also suffering from alert fatigue and multiple console complexity and facing the challenges in recruiting and retaining security operations analysts with the right set of skills and expertise to effectively use all those tools” Gartner.

Terwijl andere producten slechts een beperkt overzicht bieden, biedt het leveranciersonafhankelijke Arctic Wolf®-platform een breed overzicht en werkt het naadloos samen met bestaande technologiestacks, waardoor het eenvoudig kan worden geïmplementeerd en blinde vlekken en vendor lock-in worden voorkomen.

Je hebt geen tooling probleem, maar een operationeel probleem 

Cyberbeveiliging is een gebied dat 24×7 waakzaamheid en constante aanpassing vereist. Dat is in de praktijk voor bijna geen enkele organisatie op te brengen.

Arctic Wolf’s Security Operations Cloud en Concierge Security® Team zorgen dat je niet continu hoeft te monitoren en te reageren op meldingen en informatie uit je security infrastructuur.

Het Arctic Wolf-platform is gebouwd op een open XDR-architectuur en wordt gecombineerd met ons Concierge Security-model om als een verlengstuk van jouw team te werken. Wij bieden 24×7 bewaking, detectie en reactie, doorlopend risicobeheer en training in beveiligingsbewustzijn om jouw omgeving proactief te beschermen en tegelijkertijd jouw beveiligingspositie voortdurend te versterken.

Better Value Stronger protection and  Faster Response

Serivces

Managed Detection and Response

Snel geavanceerde bedreigingen laten opsporen, erop reageren en ze laten herstellen.

Vulnerabilities

Managed Risk

Ontdek, benchmark en versterk uw omgeving tegen kwetsbaarheden.

Awareness

Managed Security Awareness

Betrek werknemers en bereid hen voor om social engineering-aanvallen te herkennen en te neutraliseren.