ZEKERHEID

MANAGED SECURITY

24/7 threat hunting, detection en response

it2grow & SOPHOS zijn de absolute experts

Andere beheerde detectie- en responsservices (MDR) brengen je alleen op de hoogte van aanvallen of verdachte gebeurtenissen. Dan is het aan jou om van daaruit de zaken te regelen.

Wij pakken dat heel anders aan. Met it2grow/Sophos MTR wordt uw organisatie ondersteund door een eliteteam van bedreigingsjagers en responsexperts die namens u gerichte acties ondernemen om zelfs de meest geavanceerde bedreigingen te neutraliseren.

Bovendien beschikt u met de experts van it2grow over ruime ervaring op het gebied van cyber attack recovery.

Wij werken (vaak op verzoek van VMware of Veeam) zeer regelmatig aan het veilig en gestructureerd weer operationeel krijgen van omgevingen die zijn aangevallen.

Helaas is dit een bijna wekelijkse activiteit. Het enige voordeel hiervan is dat wij uitgebreide ervaring hebben met de meest recente en geavanceerde aanvallen.

De beste verzekering voor een snel herstel zit echter in de voorbereiding op een onverhoopte aanval.

AI & Smart

De slimste detectie

Door middels AI alle incidenten wereldwijd met elkaar te vergelijken, kan verdacht gedrag eerder opgemerkt worden. Dit tijdwinst is cruciaal.

Proactief

Intercept X

Door in te grijpen op verdacht gedrag, kan veel leed voorkomen worden. Wij wachten niet af, maar nemen meteen maaatregelen om de impact te beperken.

Elite experts

Wereldwijd team

Wij combineren de experts van SOPHHOS en it2grow en vormen 24/7 een top team van Threat hunters, ethical hackers en onsite engineers.