Autonomous decision-making & security

Darktrace AI onderbreekt cyberaanvallen in een paar seconden, zowel ransomware, phishing via e-mail als bedreigingen voor cloudomgevingen en kritieke infrastructuur.

Kies net als meer dan 6.800 organisaties wereldwijd voor Darktrace en vertrouw op een autonoom ‘immuunsysteem’ om cyberverstoringen te voorkomen, zonder dat dit invloed heeft op de reguliere bedrijfsactiviteiten.

Aanvallen zijn tegenwoordig geen handmatige acties meer. Ze zijn compleet computer gestuurd en zijn gewoon te complex en te snel voor mensen om te verdedigen en af te slaan. 

Darktrace AI weet hoe ‘s werelds beste cyberbeveiligingsanalisten bedreigingsonderzoeken uitvoeren – en automatiseert dit proces met Cyber AI Analyst. Daarmee verkort u de tijd die nodig is om beveiligingsevents te triageren met meer dan 90%.

Meer inzicht door met een Nederlands tintje

Darktrace kocht in februari 2022 het Nederlandse Cybersprint. Zij zijn specialist op het gebied van attack surface management. Met hen geven wij voortdurend real time inzichten in de beveiliging van een ICT omgeving. Wij passen een ‘outside-in’-methode toe, bijvoorbeeld met de hulp van ethische hackers, voor het ontdekken van blinde vlekken in de cyberbeveiliging van bedrijven en mogelijke risico’s..   

Altijd

Stop ransomware

Hackers zullen toeslaan wanneer beveiligingsteams niet op kantoor zijn en reactietijden langzamer zijn. Autonomous Response is er wanneer u er niet bent.

Wherever

Flexibele werkplek?

Cloud, e-mail, SaaS, samenwerkingstools, apparaten, IoT en industriële netwerken – Darktrace verdedigt alle digitale omgevingen.

McLaren F1

Samenwerking

Darktrace’s AI beschermt McLaren tegen razendsnelle cyberaanvallen zoals ransomware, en biedt 24 uur per dag bescherming met Autonomous Response.