Super stage ICT

Helpdesk / Support

Zinvol, always-on, relaxed & fun

Wil jij problemen oplossen en infrastructuren optimaliseren bij de meest complexe netwerken van interessante organisaties?

Wij hebben interessante klanten die belangrijk werk doen. Gemeenten, Veiligheidsregio’s (o.a. meldkamers van politie, brandweer en ambulance), bedrijven in de logistiek en grote bedrijven (o.a. in de zuivel- en maakindustrie).

Start jouw ICT-carrière door te leren hoe het werkt bij dit soort organisaties en bedrijven.

Wil jij veel leren over applicaties van Microsoft en infrastructuur van  VMware, Veeam, HPE en allerlei andere belangrijke vendoren. Dan ben je bij it2grow helemaal op je plek!

Managed Services
Bij steeds meer klanten hebben wij ook de verantwoordelijkheid over het beheer van hun IT infrastructuur.  Je kunt hier veel leren van je ervaren collega’s, want alle facetten van ICT komen hier aan de orde.

Door-leer-bedrijf!

Yari, Tim, Khaled, Tamar en Koen zijn allemaal als stagair begonnen bij it2grow. Nu zijn dat 2 engineers, een consultant, een projectleider en een verkoper!

Sommige zijn zelfs part-time bij ons blijven werken tijdens hun vervolgstudie.  Trouwens, wij blijven allemaal up-to-date door regelmatig trainingen en cursussen te volgen.

Iets voor jou?

Wat ons betreft hoef je geen brief te schrijven. Steek die tijd maar in iets leukers.

Klik op de knop, kies een contactpersoon en maak een afspraak via LinkedIn!

Het it bedrijf waar stagiaires in dienst blijven

Learn hard

Elke keer iets nieuws

Je hebt vast heel erg je best gedaan tijdens je studie. Je docenten waarschijnlijk ook wel. Toch zal je tijdens je stage het meeste leren, in de kortste tijd.

Heb jij de drive en energie om al die ervaring en kennis op te doen? Bij it2grow werken geen afwachters of uitstellers. Heb je er al zin in?

 

Work hard

Nooit opgeven

De netwerken van onze klanten zijn noodzakelijk voor het verzorgen van belangrijke taken.

Als wij iets implementeren of een probleem oplossen, is er escalatie mogelijk. Dus als wij het niet oplossen… Maar bij it2grow sta je er nooit alleen voor. We lossen het dus altijd op. 

Party hard

Echt ontspannen

Als je hard werkt en veel nieuwe dingen meemaakt, is het ook belangrijk om goed te ontspannen.

Bij it2grow heb je voldoende vrije tijd, super belangrijk. We doen ook veel extra dingen. Events, feesten, borrels, dinertjes en de coole digitale flipperkast in onze ‘cave’ onder het kantoor.

Telefoon Algemeen

(+31) 088-2030700

Telefoon SUPPORT

(+31) 088-2030701

Mail info@it2grow.nl

Henricuskade  71
2497NB Den Haag

Privacy verklaring

Gegevens die wij via dit formulier ontvangen gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. U ontvangt geen nieuwsbrieven of iets dergelijks.
Voor overige informatie leest u onze privacy verklaring