Runecast Analyzer

VMware optimalisatie

Veilig, stabiel en efficient platform

Runecast maakt beheer en optimalisatie van je VMware omgevingen eenvoudiger en proactief.

Eén oplossing  voor het verminderen van risico’s, verhogen van efficiëntie, en verlagen van kosten. Bovendien optimale stabiliteit die nodig is in bedrijfskritische omgevingen.

Runecast kunt u gebruiken voor Security Compliance, Best Practise toetsing, Log analyses, Versie controle, Upgrade planning en simulatie, Configuratie management en Herstel begeleiding. 

 

Wij gebruiken Runecast voor het uitvoeren van complexe Health Checks en voor het beheer van complete Hybrid Cloud omgevingen.

Nu met dekking op OS-niveau

Met Runecast maak je de gevirtualiseerde netwerkomgeving veiliger en werk je aan een optimale beschikbaarheid.

Daarbij krijg je een analyse van zowel hardware (configuratie en compatibility), platform (VMware, Windows, Linux, AWS, Azure) als inrichting (security, versie, known issues).

Runecast Analyzer Screenshot

Demonstratie

Kennis & ervaring

Wij kunnen in een korte (online) bijeenkomst precies laten zien wat je kunt verwachten van Runecast en it2grow. Maak nu een afspraak!

Health scan

Slim toegepast

De consultants van it2grow kennen zowel Runecast als VMware als geen ander. Geniet van deze kennis en ervaring middels een complete health scan.

Runecast trial

Echt proberen

Probeer Runecast 14 dagen uit in je eigen omgeving. Dan zie je niet alleen wat Runecast voor je kan betekenen, je hebt ook een waardevolle nul meting!