Phishing-resistant MFA

Phishing-resistant MFA

Phishing season is over!

Wist je dat 90% van alle inbreuken te wijten is aan gestolen inloggegevens? SMS, mobiele verificatie-apps en oude one-time passcodes (OTP’s) zijn kwetsbaar voor de geavanceerde bedreigingen van vandaag.

Yubico’s bekroonde beveiligingssleutel, de YubiKey, is gebouwd voor 100% veiligheid en wordt door miljoenen vertrouwd. Hij levert moderne authenticatie en gemoedsrust aan ondernemingen, overheden en particulieren.

Hoe YubiKey werkt

Je hoeft niet meer naar je telefoon te grijpen om een app te openen, of een code te onthouden en in te typen – raak gewoon de YubiKey aan om te verifiëren en je bent binnen. Bovendien hoef je de YubiKey niet elke keer te gebruiken. Zodra een app of dienst is geverifieerd, kan het vertrouwd blijven. Zo eenvoudig is het.

Om moderne bedreigingen tegen te houden moet je beschikken over moderne, phishingbestendige verificatie.

YubiKeys zijn verkrijgbaar in een groot aantal soorten, ondersteunen meerdere verificatieprotocollen en werken met honderden applicaties en diensten. Ze hebben geen mobiele verbinding of batterijen nodig, zijn water- en pletbestendig en gaan echt lang mee.

Proof of Concept box

Ervaar zelf het gemak van Yubikeys en test de werking in je organisatie. De PoC box bevat 1x Yubikey 5NFC (USB-A) + 1x Yubikey 5C NFC (USB-C) + Implementatie handleiding + Yubico sleutelhanger (karabijnhaak) + implementatie consult.

Speciale Proof of Concept prijs € 75,= (werkelijke waarde € 230,-) Excl. B.T.W.

Snel testen met de Yubikey?

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op!

Eén sleutel voor alles

De YubiKey werkt met honderden bedrijfs-, ontwikkelaars- en consumententoepassingen, out-of-the-box en zonder clientsoftware.

Om de toegang tot zowel oude als moderne IT-systemen te beschermen, heeft Yubico nieuwe innovatieve beveiligingsprotocollen ontwikkeld en deze allemaal toegevoegd aan de YubiKey. 

Registreer je YubiKey
Om de YubiKey te gebruiken, ga je naar de Beveiligingsinstellingen van een ondersteunde dienst en selecteer je “Beveiligingssleutel toevoegen”.

YubiKey insteken & aanraken
Plaats de YubiKey in een USB-poort van een computer en raak de YubiKey aan om te controleren of je een mens bent en geen hacker op afstand.

Tik YubiKey op apparaat
Tik de YubiKey op apparaten met NFC. Eenmaal geregistreerd, zullen veel diensten de sleutel niet nodig hebben na de eerste keer inloggen – het werkt gewoon!

Telefoon Algemeen

(+31) 088-2030700

Telefoon SUPPORT

(+31) 088-2030701

Mail info@it2grow.nl

Henricuskade  71
2497NB Den Haag

Privacy verklaring

Gegevens die wij via dit formulier ontvangen gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen. U ontvangt geen nieuwsbrieven of iets dergelijks.
Voor overige informatie leest u onze privacy verklaring