CYBER Attack recovery

Snel & slim weer actief

Snel & Veilig weer Up N Running

Als VMware of Veeam een klant willen helpen met snelle recovery van een cyber attack, bellen ze it2grow.

Regelmatig haalt een cyber Attack het nieuws, maar vaak ook niet. In veel gevallen komen de experts van it2grow wel in actie om snel de IT omgeving te ‘cleanen’ en weer op te bouwen.

Onze uitgebreide ervaring met het herstellen van een IT infrastructuur na een cyber aanval zorgt dat jouw organisatie snel weer kan vertrouwen op een het netwerk, de applicaties en de data.

Wij hebben de ervaring, tooling en partnerships om je snel uit de problemen te halen. Dat lukt altijd, maar gaat beter als u ook goed  voorbereid bent.

Voorbereiden op recovery

Natuurlijk wil je een cyber attack voorkomen, maar uitsluiten kun je het niet. Het is meer de vraag wanneer het zal gebeuren.

Een snel en soepel herstel kun je wel voorbereiden. Door slimme inrichting, goed uitgekiend datamanagement en een recoveryplan weet iedereen wat er gedaan en verwacht kan worden.   

Slim voorbereiden op een cyber attack en recovery

Expertise

Kennis & ervaring

Naast security, is recovery een aparate expertise van de consultants en engineers van it2grow. Bovendien hebben zij ongeëvenaarde ervaring.

Tooling

Zoals Carbon Black

Tooling is essentieel in het recovery proces. Veeam, VMware en andere prducenten hebben speciale recovery oplossing die wij kennen als geen ander.

Regie

Samenwerking

Recovery is niet alleen een kwestie van slim en hard werken met de juiste tooling. Regie en overleg zijn essentieel voor het stellen van prioriteiten en maken van keuzes.