Trusted by Design

Managed Services

Beheer, onderhoud en support van uw huidige IT omgeving kan bijna zeker beter en goedkoper dankzij it2grow Business Framework™.

it2grow ondersteunt nu reeds 365 dagen per jaar 24 uur per dag de IT-werkomgevingen van duizenden professionals zowel in de Cloud als hybride of on-premise (klant eigen) IT omgevingen. Dankzij onze eigen Cloud Technologie kan it2grow dit beter en goedkoper dan traditionele IT beheerders. Wij beheren uw Busines processen op de juiste manier.

it2grow Business Framework

Niet alle onderdelen van het netwerk zijn even belangrijk.
Met ons Business Framework zijn wij in staat om verschillende onderdelen van de infrastructuur meer of minder intensief te beheren.

Zo geven wij precies de ondersteuning die je nodig hebt tegen een realistische vergoeding.

Directe uitbreding capaciteit

Het uitbreiden van bestaande netwerken met extra capaciteit (verwerkingskracht, opslag ) en extra functionaliteit of zekerheid , is dat wat je nodig hebt?

Wij weten hoe we dat voor jouw omgeving kunnen verzorgen terwijl we je eerdere investeringen beschermen.

Business Continuity Services

Je kunt nu met it2grow Business Continuity Services™ eenvoudig en zonder investeringen in dure technologie de continuïteit van je bedrijfsvoering garanderen, bijvoorbeeld met een unieke disaster recovery oplossing uit de Cloud.

Dan heb je de zekerheid dat je ALTIJD kunt doorwerken op het niveau dat je minimaal nodig hebt.

Je leert elkaar kennen als het er op aan komt. De snelheid en de kwaliteit van de oplossingen hebben ons positief verrast.
Paul Haen

IT manager, JAN accountants

Van grote plannen tot kleine problemen, it2grow maakt onze Europese uitbreiding mogelijk en lost dagelijkse incidenten op.
Vincent Wagemans

European IT infrastructure lead, Domino Pizza