VMware & Veeam 

RELAXTE ENGINEER

Zinvol, always-on, relaxed & fun

Wil jij problemen oplossen en infrastructuren optimaliseren bij de meest complexe netwerken van interessante organisaties?

Bedenk jij oplossingen voor problemen én maak je het werk dan ook graag af tot in de puntjes?

Ben jij op zoek naar een interessante baan in de IT infrastructure (VMware / Veeam)  bij een relaxed bedrijf? Dan is het hoog tijd dat wij met elkaar praten!

We willen je leren kennen en samen ‘Nerden’ over de toekomst. Wij hebben de interessante klanten en projecten waar jij je tanden de komende jaren in kunt zetten.

Managed Services
Bij steeds meer klanten hebben wij ook de verantwoordelijkheid over het beheer van hun IT infrastructuur. Jij zult hier een belangrijke rol gaan spelen. Jouw ervaring en/of ideëen op dat gebied zijn super welkom.
Ervaring met VMware en Veeam (onze belangrijkste werkgebieden) is natuurlijk handig, Street Smartness en goed kunnen omgaan met systemen én mensen (ook onder druk) is veel belangrijker.

Trusted Partner Veeam & VMware

Heel regelmatig worden wij door VMware of  Veeam (VASP) ingeschakeld om organisaties te helpen. Interventie bij complexe implementatie of een vastgelopen omgeving.

Iets voor jou?

Wat ons betreft hoef je geen brief te schrijven. Steek die tijd maar in iets leukers.

Klik op de knop, kies een contactpersoon en maak een afspraak via LinkedIn!

Runecast Analyzer Screenshot

Always cool

Rust & overzicht

Of je nu aan het werkt aan een hagelnieuwe omgeving of aan het bikkelen bent om een gehackte omgeving weer Up N Running te krijgen, Jij bent altijd cool. Focussen, nadenken, doen.

it2grow heeft de grootste verzameling ‘coole nerds’ van Nederland.

 

Relaxen

Hard ontspannen

Bij it2grow moeten we soms echt even doortrekken om klanten te helpen. Daarom nemen we het relaxen ook serieus. Dat zie je aan onze woonkamer op kantoor en vooral aan onze feestjes en reisjes.

Salaris, opleidingen, etc. zijn ook relaxed.

 

Ervaring

Slim handelen

Natuurlijk is kennis van technische oplossingen belangrijk, maar die kennis kun je vrij snel uitbreiden bij ons. Het is vooral belangrijk dat je de ervaring hebt die zorgt dat je snel en slim kan handelen als het nodig is.
Het is toch heerlijk als jij als eerste met een goede oplossing komt?